Departamente

Tineret

Departamentul e tineret face parte din inima si implicarea bisericii noastre. Este o lucrare care este fundamentata pe Cuvântul lui Dumnezeu de aceea motto-ul si versetul care ne inspira si de asemenea ne provoaca în lucrarea de tineret este „ Cine zice ca ramâne în El, trebuie sa traiasca si el cum a trait Isus” 1 Ioan 2:6. De nenumarate ori în istorie Dumnezeu a folosit puterea, potentialul si pasiunea tinerilor. Dorinta noastra este ca si în vremurile noastre si în generatia noastra Dumnezeu sa ridice si sa foloseasca dintre noi, tineri care sa exprime viata lui Cristos si interesele Împaratiei lui Dumnezeu.

Te invitam sa vii împreuna cu noi si sa experimentezi si tu ceea ce Dumnezeu are pregatit pentru tine!

Copii

Ceea ce noi ii invatam astazi pe copii va modela lumea in care vom trai maine, dar oare ce invatatura le dam noi copiilor astazi? Biblia ne spune in Proverbe 22:6 ,,sa invatam pe copil calea(lui Dumnezeu) pe care trebuie sa o urmeze si cand va imbatrani nu se va abate de la ea”.

Acesta este motivul pentru care avem o lucrare cu copii in biserica noastra, pentru ca ei sunt viitorul lumii in care traim si daca vrem sa avem oameni care Il urmeaza pe Hristos, biserici, familii sanatoase, unul dintre lucrurile care trebuie sa le facem este sa investim in copiii nostri si sa le dam o invatatura bazata pe Cuvantul lui Dumnezeu. 

Scopul nostru principal este ca fiecare copil sa auda despre Dumnezeu, versetul din Ioan 18:14 spune: ,,Tot asa, nu este voia Tatalui vostru Cel din ceruri sa piara unul macar din acesti micuti”……pentru ca DA, chiar si copiii pot pieri.

Cum ii invatam pe copii despre Dumnezeu? Ii invatam prin diferite activitati pe care le facem cu ei: lectii biblice, versete, cantece, lectii obiect si jocuri prin care recapitulam ceea ce am invatat. Deasemenea, in fiecare vara mergem intr-o tabara crestina, facem misiuni in alte biserici si in fiecare an avem 5 zile de evanghelizare cu copiii in aer liber, astfel ca poate sa participe cine doreste.

Dumnezeu sa ne ajute sa intelegem responsabilitatea noastra si sa ne lasam folositi in lucrarea Lui!

Muzica

Astazi sunt cântece, si sunt Cântece! Primele vorbesc despre trairile, despre experientele, despre ideile autorului, Altele însa Îl glorifica pe Dumnezeu, descopera maretia Lui, frumusetea Lui si puterea Lui. Cântarile care vorbesc despre Dumnezeu, despre lucrarile Lui, despre caracterul Lui, sunt cântarile pe care le promovam, care credem ca aduc transformare si au putere de zidire si de îmbarbatare.

Astfel în cadrul lucrarii muzicale, biserica noastra este împartita în mai multe formatii care-L lauda si-L glorifica pe Dumnezeul nostru.

Educatie

Printre rolurile pe care Biserica trebuie sa le îndeplineasca, este si acela de a oferi învatatura si de a crea cadrul pentru cresterea si zidirea fiecarui madular al trupului lui Cristos. Dorinta noastra este sa putem sa oferim hrana spirituala sanatoasa pentru membrii bisericii noastre, astfel încât acestia sa se maturizeze si sa creasca tot mai mult în asemanarea cu Domnul Isus (Efeseni 4:11-15). În cadrul acestui departament al bisericii noastre, suntem preocupati sa prezentam materiale biblice, resurse crestine pentru edificarea personala precum si sa încurajam participarea activa la timpul de studiu biblic împreuna cu întreaga biserica.

Va asteptam cu mult drag ca sa crestem impreuna!